Behandelingen

U kunt bij Buakaew terecht voor verschillende soorten behandelingen. Er zit wel verschil in de gebruikte techniek en kracht tussen de 'echte' behandelingen en de ontspanningsmassage. Dat verschil ziet u ook terug in de prijs want die is voor een ontspanningsmassage iets lager.
Klik op een van onderstaande om meer details te bekijken:

Een hoofdmassage

Als u regelmatig last heeft van hoofdpijn of migraine dan kan een massage van het hoofd u mogelijk verlichting brengen. De massage richt zich op de spieren op en rondom het hoofd zoals bij de slapen, de achterhoofdspieren richting de nek en eventueel bij de kaak.

      45 min.   60 min.  
  Hoofdmassage   € 55,-   € 65,-  

Voetmassage

Voor een massage van de benen kunt u kiezen uit de volgende behandelingen:

      45 min.   60 min.  
  Massage met olie   € 55,-   € 65,-  
  Massage met olie en daarna behandeling
met een kruidenstempel
  n.v.t.   € 80,-  

Buik en bovenlichaammassage

Het komt regelmatig voor dat mensen last hebben van de spieren bij de buik en de ribbenkast, vaak verooorzaakt door stress of een verkeerde houding. Voor een massage van de buik en het bovenlichaam aan de voorkant kunt u kiezen uit de volgende behandelingen:

      45 min.   60 min.  
  Massage met olie   € 55,-   € 65,-  

Schouders, rug, nek en armen

Voor iedereen die wel eens last heeft van spieren die vastzitten of een pijnlijke schouder of rug kan een regelmatige massage veel problemen oplossen en ook voorkomen. U kunt zelf aangeven waar u graag de meeste aandacht aan besteed wilt krijgen tijdens de massage. U kunt kiezen uit de volgende behandelingen:

      45 min.   60 min.  
  Massage met olie   € 55,-   € 65,-  
  Massage met olie en daarna behandeling met een kruidenstempel   n.v.t.   € 80,-  

Deze behandelingen zijn vaak erg nuttig als u veel achter een computer zit. Zelfs met een goede werkhouding kunnen met name de schouderspieren vast gaan zitten en een paar keer een massage maakt ze weer los en soepel.

Lichaamsmassage

Een massage van het hele lichaam bestaat uit een massage van de benen, de rug, de schouders en de armen. Afhankelijk van uw wensen kan dit 45, 60 of 90 minuten duren. Deze massage kan weer worden afgesloten met behandeling met een kruidenstempel. U kunt kiezen uit de volgende behandelingen:

      45 min.   60 min.   90 min.  
  Massage met olie   € 55,-   € 65,-   € 105,-  
  Massage met olie en daarna behandeling met een kruidenstempel   n.v.t.   € 80,-   € 130,-  

Een onstpanningsmassage

Soms is er met uw lichaam niet zoveel mis maar wilt u het toch even bijhouden met een lichte massage. Als u toch ergens last van heeft dan kunt u altijd kiezen tijdens de ontspanningsmassage om te schakelen naar een behandeling. U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

      60 min.   90 min.  
  Onstpanningsmassage   € 50,-   € 75,-  

Acne behandeling

1

Voor het verminderen en laten verdwijnen van acne is er een behandeling met natuurlijke kruiden en olien uit Thailand. Deze behandeling is toe te passen op de rug, borst en schouders. Eerst wordt de huid schoongemaakt en na een scrub worden de kruiden aangebracht. Na ongeveer 30 minuten worden de kruiden eraf gehaald en de huid goed schoongemaakt gevolgd een vitaminecreme.

Deze behandeling zal zeker 2 of 3 keer herhaald moeten worden met een tussenpauze van 3 tot 6 weken om tot goede resultaten te kunnen leiden.

      1 keer   Vervolg  
  Acnebehandeling per keer   € 95,-   € 85,-  

Kruidenstempel

Deze massage kan worden gecombineerd met gebruik van kruiden en oliën naar eigen wens. Een behandeling met kruidenstempel na een massage kan helpen de gezondheid van de huid te bevorderen en doorbloeding van spieren te verbeteren. De gebruikte kruiden en oliën hebben tijdens de behandeling ook al een heilzaam effect door de etherische oliën die erin zitten. Bij een langere behandeling worden er meer kruidenstempels gebruikt en daarom is de prijs ook wat hoger als de behandeling langer duurt.


We geven de voorkeur aan betaling via onze pinautomaat.