Gastenboek

Hieronder kunt u lezen wat klanten vinden van hun bezoek aan Buakaew Wellness. Bent u ook een tevreden klant, dan nodigen wij u uit om een reactie te geven.

       
  Bernadette uit Saasveld (50+) 2022  
  Ik ben al 10 jaar bij Lin. Toen ik in 2011 bij haar kwam zat mijn lichaam helemaal vast. De techniek van Lin heeft me zo goed geholpen dat ik me weer helemaal goed voel. Ik begon met 1 keer per week in 2011 en kom nu elke maand voor een APK-tje. Lin is geweldig in haar werk. Ze is ontzettend lief en zorgzaam en kent mijn lichaam inmiddels zo goed dat zij ziet waar mijn spieren vast zitten voor ze begint met haar massage techniek. Heel bijzonder. En ik ben zo blij dat ik haar heb gevonden.  
       
  Salim uit Gronau (39 jaar) 2022  
  Ik ga al paar jaar naar Lin. In het begin last van schouder en rug, maar nu helemaal pijnvrij. Ik kan Buakaew van harte aanbevelen. Lin is een vrouw die op haar eigen vakkundige manier met de behandelingen je lichaam helpt resetten. Het liefst ging ik elke week naar Lin. Wat een geweldige massages. Echt heel erg goed. Ze weet precies je pijnplekken te vinden en gaat dan ook door tot het helemaal weg is. Kortom Lin is super lieve vrouw en deskundig in haar vakgebied.  
       
  Mel uit Oldenzaal (21 jaar) 2021  
  Ik heb vaak na een tentamen periode last van mijn rug, nek en schouders. Wanneer ik dan bij Lin ben geweest heb ik 1 dag een beetje spierpijn, maar daarna voel ik me weer top fit en heb ik nergens meer last van. Daarnaast is Lin een super lieve vrouw.  
       
  Rob uit de Lutte (64 jaar) 2021  
  Al heel wat jaren ga ik naar massage op Thaise leest geschoeid. Nu ik vlak bij Oldenzaal ben komen wonen dus contact gezocht met Lin. Zij overtreft alle voorgaande ervaringen. Neemt de tijd om zich goed in te leven in de cliënt en houdt daar ook echt rekening mee. Als longpatiënt heb ik vooral rug en nek klachten door de longproblemen. Sinds de behandelingen van Lin gaat het echt vooruit in plaats van onderhoud. Vakvrouw eerste klas en fijn om door haar geholpen te mogen worden.  
       
  Hedwig uit Oldenzaal (39 jaar) 2020  
  Ik kan Buakaew van harte aanbevelen. Lin is een vrouw die op haar eigen vakkundige manier met de behandelingen je lichaam helpt resetten. Mijn dank aan Lin is groot.  
       
  Lotte uit Oldenzaal (16 jaar) 2020  
  Ik heb nu al bijna mijn hele leven nek, rug en schouder klachten en ik ben sinds dit jaar bij Lin. Ik ben nu 4 keer geweest en ik zie ook echt al vooruitgang. Ik vind het nu erg fijn en probeer er 1 keer per maand naar toe te gaan. Na de behandeling wel een dag spierpijn maar daarna word het alleen maar beter.  
       
  Wendy uit Oldenzaal (39 jaar) 2020  
  Een behandeling bij Lin voelt als een kado voor mij. Ze weet ontzettend goed de knelpunten te vinden en te verlichten. Het is af en toe best doorbijten en ik moet goed mijn best doen om me zoveel mogelijk te ontspannen. Telkens weer sta ik versteld van haar kracht en massage-techniek. De dag na de behandeling voelen bepaalde plekken ietwat beurs bij mij. Logisch, omdat daar het één en ander is losgemaakt. Ik beweeg veel en merk echt ontzettend veel verschil in vooral het soepeler bewegen van mijn lijf na een bezoek aan Lin. Naast al deze positieve effecten is het ook gewoon fijn, Lin is hartelijk en de salon ademt een prettige sfeer. Wat mij betreft zeker een aanrader!  
       
  Raymond uit Brabant 2019  
  Bij Lin voel je je meteen thuis, ze is geinteresseerd en voelt precies waar de problemen zitten. En die heeft ze binnen twee behandelingen in mijn geval helemaal opgelost. Daarvoor meer dan twee jaar een pijnlijke arm en schouder gehad. Lin doet wat nodig is, de behandeling kan stevig zijn en soms een beetje pijnlijk maar het resultaat is er dan ook naar. Nu regelmatig met plezier terug voor “onderhoud”.  
       
  Mw. Oude Breuil uit Oldenzaal (54 jaar) 2019  
  Ik loop al vanaf mij 18e jaar met rugklachten.Ik heb o.a een scoliose. Ik ben hiervoor heel wat jaren bij verschillende fysiotherapeuten behandeld. Iedere keer kwamen de klachten terug of waren niet geheel verdwenen.Ik moest er mee leren leven. Totdat ik bij Lin kwam. De eerste keer was zeer gevoelig, maar mijn rug voelde na een paar dagen ontspannen aan. Ik ben nu een aantal keren geweest en heb een heel andere rug. Ik heb zelfs een paar weken geen rugklachten gehad. Lin is top!! Ik blijf bij haar in behandeling en heb de fysio vaarwel gezegd. Wonderen zijn.......  
       
  Rita uit Oldenzaal (67 jaar) 2019  
  Ik heb vaak pijn in mijn rug en heupen. Ben erg ziek geweest, dus ik haalde me van alles in mijn hoofd. Na drie behandelingen van Lin zijn mijn klachten erg verbeterd. Vandaag de derde behandeling gehad, nieuwe afspraak gemaakt. Het is heel laagdrempelig, en Lin is super aardig.  
       
  Aniek uit Oldenzaal (18 jaar) 2018  
  Ik had vaak veel last van mijn rug. Ik heb scoliose en hierdoor had ik veel klachten. Nu ik een keer in de zoveel tijd naar Lin toe ga zijn mijn klachten erg vermindert! De eerste paar keren deed de massage pijn, maar nu vind ik het heel prettig. Ik ga er graag naartoe.  
       
  Mw. Vlutters uit Oldenzaal (49 jaar) 2018  
  Vanavond mijn verjaardagscadeautje (cadeaubon van Buakaew) gebruikt. Ik was al een tijdje niet meer bij Lin geweest maar dit cadeautje was fantatisch. Ze heeft mijn rug en nek heel goed losgemaakt. Uiteraard niet pijnloos maar dat weet ik! Het resultaat is altijd verbluffend goed en daar gaat het uiteindelijk om. Dank je wel Lin.  
       
  Mw. P. Durkstra uit Oldenzaal (61 jaar) 2018  
  Na jaren van behandelingen voor hoofd en nekpijn bij verschillende fysiotherapeuten, manuele therapeuten en alternatieve hulpverleners ben ik nu bij Lin terecht gekomen onder het mom van baadt het niet dan schaadt het niet. Nadat ik het gastenboek gelezen had, was ik voorbereid op een pijnlijke behandeling. Het was best pittig en 's avonds had ik hoofdpijn, wat ik ook verwacht had, maar ...... daarna 6 weken GEEN hoofdpijn. Ik kon het niet geloven. Alles voelde ook zo soepel. Ik heb ook mijn voeten laten behandelen i.v.m. zeer pijnlijke achillespezen. Dat was nog pijnlijker, maar de volgende dag stond ik pijnvrij naast mijn bed. Ik had blauwe plekken en een opgezet onderbeen, maar het lopen was pijnvrij. Deze massages zijn echt de moeite waard.  
       
  Dhr. M uit Oldenzaal (54 jaar) 2018  
  Goede behandeling van schouderpartij gehad. Niet voor mietjes. Geen pijn meer. Bedankt.  
       
  Dhr. E uit Denekamp (57 jaar) 2017  
  Kom nu bijna al een jaar bij Lin. In het begin last van schouder en rug, maar nu helemaal pijnvrij. Na knieblessure diverse pijntjes overgehouden, maar ook dit weet ze prima te behandelen. Ook al doet het in het begin best pijn want ze weet exact de juiste plekken te vinden. Ga nu iedere maand naar haar voor een preventieve afspraak. De praktijk is super schoon en Lin is erg vriendelijk ze heeft zelfs humor. Ben zeer tevreden over haar professionele behandeling.  
       
  Joan uit Twente (50+) 2017  
  Ik ontdekte al snel dat de behandeling bij Buakaew niet gaat over de behandeling van een klacht. Je hele lijf wordt behandeld en daardoor ga je je weer goed voelen in je lijf en krijg je weer energie. Zo slaap ik weer goed, loop ik weer kilometers en ben ik weer een opgewekte partner, moeder, vriendin en collega. Hoe blij kun je zijn!  
       
  Youri uit Oldenzaal (36 jaar) 2017  
  Lin maakt mensen blij. Ik kom iedere maand bij haar, in beginsel voor nek-en schouderklachten, maar inmiddels zijn die als sneeuw voor de zon verdwenen. Zij raakt je aan en weet waar en wat er mis met je spieren. Ze verstaat haar vak als geen ander en doet elke fysio teniet. Wil je waar voor je geld en werkelijk resultaat dan is Lin absoluut de aangewezen persoon.  
       
  Cynthia uit Oldenzaal (39 jaar) 2016  
  Lin kan geweldig goed masseren en ze is heel vriendelijk! Ze vindt al jouw knopen, zelfs die waarvan je niet wist dat ze ook vast zaten. Af en toe doet het goed pijn maar daarna pluk je er de vruchten van. Ik ben heel blij met Lin!  
       
  Mw. E. Braamer uit Oldenzaal (60 jaar) 2016  
  Al vele jaren heb ik pijn in schouders, nek en bovenarmen. Inmiddels heb ik 4 behandelingen gehad van Lin in haar keurige, schone praktijk. De eerste behandelingen waren "pittig" en niet pijnloos, maar met veel effect: veel minder klachten. Lin weet precies de pijnlijke plekken te vinden. De 4e behandeling was al een stuk aangenamer en bijna zonder pijn. Binnenkort maak ik graag weer een nieuwe afspraak. Dankjewel Lin!  
       
  Deanne uit Oldenzaal (59 jaar) 2016  
  Erg vriendelijke ontvangst door Lin in een sfeervol ingerichte massagesalon. In een uur voel je je een ander mens. Zoveel pijnlijke plekken in rug, bil en schouders. Lin weet precies de pijnlijke plekken te vinden en krachtig te masseren. Het is ongelooflijk maar je voelt meteen dat het lijf beter functioneert. Deze massage werkt beter dan een behandeling bij de fysiotherapeut. Na afloop een drankje en een lekkere thee met lekkers. Ik ga als herboren naar huis. Binnenkort weer!  
       
  Dhr. E. Vredeveldt uit Oldenzaal (47 jaar) 2016  
  Kom om de aantal weken om nek en schouders los te maken. Heb hierdoor minder last van mijn nek. Goede manier om te relaxen en onderhoud van je spieren te realiseren. Mooie ruimte en goede massage.  
       
  Mw. E. Poorthuis uit Oldenzaal (21 jaar) 2016  
  Buakaew Wellness is echt een aanrader voor de mensen die veel aan krachttraining/sport doen en geholpen willen worden bij het losmaken van bepaalde spiergroepen. Lin helpt het proces weer te normaliseren na inspanning door bevorderen van de afvoer van vocht en afvalstoffen met haar massage techniek. Het mag niet altijd even fijn zijn, maar dat komt doordat ze de spierknopen los masseert. Het resultaat? Je kunt weer optimaal presteren, de spieren zijn weer ontspannen en je merkt weer vooruitgang in je sportprestaties.
Lin ga zo door, je doet het super en ben blij dat ik altijd bij je terecht kan!
 
       
  Linda uit Oldenzaal (58 jaar) 2016  
  Een aanrader, Lin heeft mij van mijn nek en schouder klachten afgeholpen. Ik ga nu om enkel om alles lekker los te houden.  
       
  Frans uit Weerselo (61 jaar) 2015  
  Na jaren van nek-schouder en rugklachten waarvoor fysiotherapie niet heeft geholpen heeft Lin mij wel van deze klachten afgeholpen. Heel erg bedankt!! Kan mij weer soepel bewegen.  
       
  Ien uit Enschede (61 jaar) 2015  
  Ik kan me helemaal bij de reacties aansluiten. Een pittige massage, met een ontspannende hoofdmassage als afsluiting. Ik voel me dan weer helemaal herboren, een cadeautje voor jezelf, je wordt heel respectvol en professioneel behandeld!!  
       
  Wilma uit Oldenzaal (49 jaar) 2015  
  Een mooie, schone salon, een warm welkom en aandacht voor je. Ik heb al heel lang last van nek, rug en schouder klachten, ben nu al weer 2 keer bij Lin geweest, het is even doorbijten maar daarna voelt het al weer een stuk beter aan. De hoofdmassage is heerlijk en maakt je erg ontspannen. Het is echt de moeite waard. Ik zal het iedereen aanraden.  
       
  Sandra uit Oldenzaal (45 jaar) 2015  
  Ik ben nu een paar keer bij Lin geweest voor nek- en schouderklachten en haar massage is echt super! Ze weet de pijnpunten moeiteloos te vinden. Een behandeling bij Lin is een echte aanrader!  
       
  Jacqueline uit Hengelo (48 jaar) 2015  
  Hallo Lin, bedankt!! Het was weer heerlijk.  
       
  Mathilde uit Losser (47 jaar) 2015  
  Het liefst ging ik elke week naar Lin. Wat een geweldige massages. Echt heel erg goed. Ze weet precies je pijnplekken te vinden en gaat dan ook door tot het helemaal weg is. De behandeling helpt dus heel erg goed bij klachten en het geeft je een heel goed gevoel tijdens en na de behandeling. De salon is heel erg mooi en het ziet er allemaal perfect uit! Ik ga nooit meer naar een ander :-)  
       
  Jose Oosterik uit Weerselo (52 jaar) 2015  
  Lieve Lin, na maanden van behandeling van de fysio wat mij niet voldoende hielp ben ik bij jouw terecht gekomen, doordat ik zoveel positieve reacties over jouw had gehoord. De eerste behandeling was niet prettig want jij weet precies de knopen te vinden. Maar wat ben je goed. Ik heb er veel baat bij en zal het een ander echt aanraden.  
       
  Karen uit Enschede (28 jaar) 2015  
  Hele mooie, schone salon. Vanwege klachten nek/rug waardoor hoofdpijn en weinig energie een afspraak gemaakt. Na de eerste keer voelde ik al gelijk verlichting. Na een tijdje komen de "klachten" natuurlijk terug maar daarom vaker een afspraak gemaakt, geweldig! Hierna steeds minder last. De behandeling is vrij gevoelig (maar wel te doen), daarna ook wel wat spierpijn maar dit is het zeker waard. Dus heb je rug/nek/schouder klachten? Gaan!  
       
  Melanie uit Oldenzaal 2015  
  Een echte aanrader! Ben nu 4 keer bij Lin geweest en voel me stukken beter. Ze weet alle knoopjes moeiteloos te vinden. Eerste 2 keer was even doorbijten maar daarna voelde het al een stuk beter aan. De afsluiting met de hoofdmassage is absoluut heerlijk en maakt dat je zo in slaap kan vallen. Zeker de moeite waard, niet alleen als je klachten hebt maar ook als ontspanning of onderhoud voor je lijf. Fijne vakantie Lin, tot over een paar weken.  
       
  Jeroen (39 jaar) 2015  
  Sinds een half jaar behandelt Lin mijn rug en nek eens per 4 à 5 weken. De rugklachten, door vooral mijn zittend computerwerk, zijn sindsdien aanzienlijk afgenomen en het bewegen gaat veel soepeler en zonder pijn. Oftewel een aanrader als je wel eens het gevoel hebt dat je nek of rugspieren vastzitten. Lin weet er raad mee!  
       
  Michel uit Oldenzaal (39 jaar) 2015  
  Ga elke maand en ik kan het iedereen aanbevelen. Ga elke keer vol energie weg en voel me weer 10 jaar jonger :)  
       
  Jacqueline uit Hengelo (48 jaar) 2015  
  Ik ben zojuist voor de 4e keer bij Lin geweest, en wat kan zij goed masseren! Ze weet vakkundig de knelpunten te vinden en pakt deze grondig aan. Ik kan me heerlijk ontspannen ondanks dat het niet geheel pijnloos is. Heb meteen voor de volgende keer een lichaamsmassage van een uur gereserveerd, heerlijk kan me er nu al op verheugen.  
       
  Mw. S uit Oldenzaal (55 jaar) 2015  
  Al vele jaren regelmatig met osteopathie behandeld maar nog niet echt klachtenvrij. Met dit verhaal kwam ik bij Lin in de hoop dat zij me zou kunnen helpen. Ik was sceptisch maar al snel overtuigd, dat zij meer te bieden had dan gewone massage. De nek- en rugklachten verdwenen na drie behandelingen en ik kon zelfs beter lopen nadat zij ook de beenspieren twee keer had behandeld. Het doet best pijn, maar het resultaat is er ook naar. Mijn fysiotherapeut was er afgelopen week echt van onder de indruk hoe goed het met mij gaat.  
       
  Elise uit Geerdijk (47 jaar) 2015  
  Vorig jaar ben ik voor het eerst met Lin in contact gekomen. Sinds een aanrijding 2005 had ik nekklachten. Dit sluimerde voort en hoorde bij mij, kon er goed mee leven. Totdat vorig jaar de pijn verergde, zodanig dat ik er ook ’s nachts niet meer van kon slapen. Dit was het moment om op zoek te gaan naar de juiste behandelmethode. Ik werd geattendeerd op Lin en dat is goed geweest. Nu na 7 behandelingen zijn mijn nekklachten verdwenen. In een prettige ontspannende omgeving weet Lin de pijnpunten op een professionele te behandelen. Een echte aanrader. Lin bedankt!  
       
  Eric (53 jaar) 2015  
  Vanmiddag voor de derde keer bij Lin geweest. Deels preventief maar ook voor chronische rugklachten. Mijn ervaringen zijn positief. De behandelomgeving is erg verzorgd en netjes. Ook de benadering van Lin is zeer correct. Verwacht geen zachtaardige behandeling. Pijnpunten worden nauwkeurig gevonden door haar. Al met al heeft mij tot nu toe prima geholpen. Een aanrader dus!  
       
  Norbert uit Tubbergen (51 jaar) 2014  
  Vanmiddag al weer voor de 4e keer bij Lin geweest voor een stevige massage van benen en rug. Al doende leert men is het gezegde en zo kom je erachter dat kleine fysieke ongemakken gemakkelijker op te lossen zijn met een gerichte massage. Lin is een Vakvrouw en weet wat ze doet. Als er spieren vast zitten of je hebt problemen met een hardnekkige blessure, na een behandeling van Lin zul je een verbetering merken. Ik ben erg blij dat ik via mijn collega ben geattendeerd op Lin. En dat doe ik nu via dit gastenboek.  
       
  Magda Linders uit Oldenzaal (50 jaar) 2014  
  Ik ben nu 3 keer bij Lin geweest met een zere nek en schouder en de klacht dat ik mijn arm niet pijnloos omhoog kan doen. Normale fysiotherapie hielp niet (ook omdat ik het niet kon opbrengen om thuis veel saaie oefeningen te doen) dus ik zocht naar een betere oplossing. Via deze site kwam ik bij Lin terecht. Haar salon is erg mooi, schoon en de sfeer is prettig. Zelf is Lin een professionele vrouw die haar vak goed verstaat. De spieren in mijn nek en schouder voelen nu veel beter en soepeler aan en mijn arm kan al een stuk pijnlozer naar boven De behandeling is soms best pijnlijk (dus niet denken aan alleen een ontspannende massage) maar het geeft echt verbetering. Lin bedankt en tot over twee weken!  
       
  Mw. J uit Twente 2014  
  Na een nekblessure werd ik in eerste instantie goed geholpen door een ostheopaat. Het loskraken was effectief, maar de spieren en pezen in mijn nek en schouders bleven vastzitten. Zo bleef ik maar in een vicieuze cirkel ronddraaien; ik moest regelmatig terug naar de ostheopaat om weer gekraakt te worden. Totdat ik op internet Lin tegenkwam. Ik ben nu zes keer geweest en zelfs mijn hoofdpijn verdwijnt als sneeuw voor de zon onder haar "toverhanden"! Eindelijk.... dankjewel Lin!!! En jouw nieuwe praktijk is prachtig geworden. Ik durf iedereen aan te raden om naar Lin te gaan voor een kundige massage.  
       
  Jan uit Oldenzaal 2014  
  Alweer enige tijd geleden kwam ik bij Lin terecht omdat ik last heb van stressklachten. Ik heb nu een aantal massagebehandelingen bij haar gehad en merk na elke behandeling dat het mij een heerlijk ontspannen gevoel geeft. Ook zaten er een aantal spieren in m’n nek, rug en bovenbenen vast. Door de ervaren aanpak van Lin welke in het begin niet pijnloos was, voelen deze spieren weer heerlijk soepel aan. Lin ik wens je succes met je nieuwe praktijk aan de Saasvelderlaan, tot binnenkort.  
       
  Katrien uit Oldenzaal (54 jaar) 2014  
  Vanmiddag voor een volledige lichaamsmassage bij Lin geweest. Heerlijk ontspannend en super voor de verkrampte nekzone. Je wordt er vriendelijk en gemoedelijk behandeld in een mooie nieuwe praktijk. Voor mij was dit een nieuwe ervaring die ik iedereen zou aanprijzen.  
       
  Sam Elands uit Oldenzaal (12 jaar) 2014  
  Ik ga nu al een paar weken naar Lin, met nek en schouderklachten. De eerste keer deed ze me best veel pijn maar al snel deed het minder pijn. Het gaat al stukken beter en heb veel minder last. Veel succes met de verhuizing tot gauw!  
       
  Saskia uit Oldenzaal (38 jaar) 2014  
  Gisteren weer na lange tijd bij Lin geweest. Erg veel last van nek en rug en telkens helpt ze me er weer vanaf (vaak al met 1 behandeling). Fijn dat ik altijd zo snel bij je terecht kan!! Veel succes met de verhuizing en ik kom zeker weer bij je langs.  
       
  Dhr D uit Oldenzaal 2014  
  Zes maanden geleden voor de laatste keer geweest en door drukte nu pas weer tijd gehad, het was wel nodig. Mijn nek en schouders en rug zijn goed los gemaakt door Lin. Doet even zeer maar als je daar doorheen bent voelt alles weer lekker ontspannen.  
       
  Karin Ketting uit De Lutte (51 jaar) 2014  
  Ik ben vorig jaar voor het eerst bij Lin geweest qua behandeling. Toevallig want ik had de kadobon van mijn vriend gekregen die er zelf geen gebruik van had gemaakt. Ik heb RA en Lin heeft me aardig te pakken gehad maar oh wat is zij goed in haar vak zeg. Echt een topper. Ze zei je moet hier niet komen voor ontspannen massage maar dit is echt een behandeling. Volgende dag had ik iets spierpijn maar het resultaat was dat ik weken niet zo stijf lijf had vanwege mijn reumaziekte. Ga gauw weer een bezoek aan haar brengen. Tot gauw Lin  
       
  Elise uit Oldenzaal (48 jaar) 2014  
  Ik ben nu 3 keer bij Lin geweest voor rug schouder en nekklachten, ze weet de pijnlijke vastzittende plekken elke keer haarfijn te vinden. Na de massage voel ik mij hardstikke goed en is er een heerlijke warmte die je nog lang voelt. Het gaat na elke massage steeds beter. Ik kom zeker weer na je vakantie in Thailand.  
       
  Roy uit Oldenzaal (44 jaar) 2013  
  Ik heb al een paar jaar last van mijn nek en rug. Gewone massage hielp niet echt. Sinds ik bij Lin ben geweest gaat het stukken beter, en heb veel meer bewegingsvrijheid in mijn nek en rug. Echt een aanrader! Bedankt Lin.  
       
  Myrthe uit Losser (19 jaar) 2013  
  Ik heb al een paar jaar last van rug en nek klachten, vaak bij fysio geweest maar dat hielp niet echt. Sinds ik hier ben gaat het heel goed. Veel minder vaak last van hoofdpijn. Super! Bedankt, groetjes Myrthe  
       
  Nicole uit Oldenzaal (44 jaar) 2013  
  Ik ben nu 3 keer bij Lin geweest. De sfeer is prettig en Lin is een ontzettend lieve maar vooral professionele vrouw, die haar vak goed verstaat. Lin behandelt met name mijn bovenrug, nek en schouders. Deze voelen nu veel beter en soepeler aan. De eerste keer was het op sommige plekken best pijnlijk, maar dat is nu veel minder. Dankjewel Lin!  
       
  Bert uit Oldenzaal (54 jaar) 2013  
  Ben sinds juni elke maand hier geweest om mijn rug te laten masseren. Ik had altijd veel last met name van de en schouder en onderrug. Mijn rugklachten zijn duidelijk minder geworden en het is erg prettig om je spieren op deze manier te laten ontspannen. Heerlijk, kom nu elke maand terug.  
       
  Marlien uit Oldenzaal (52 jaar) 2013  
  Vaak last van de rug/nek en heup en al jarenlang fysio gehad. Nu kom ik om de paar weken hier en het gaat veel en veel beter. Het is lekker ontspannend en het helpt gewoon. Erg professioneel en ze weet precies waar het zeer doet, geweldig gewoon.  
       
  Brigitte uit Oldenzaal (64 jaar) 2013  
  Ik wil het graag in een paar woorden samenvatten. Behandeling: Uitstekend! zeker voor herhaling vatbaar! Gastvrijheid: Bijzonder prettig! Je voelt je er direkt thuis. Omgeving: Warm, gemoedelijk en sfeervol! Persoon: Lieve warme gezellige vrouw.Bedankt Lin, tot de volgende afspraak.  
       
  Nicole uit Oldenzaal (36 jaar) 2013  
  Acht weken na de geboorte van onze zoon ben ik bij Lin gekomen. Inmiddels ben ik drie keer geweest en telkens neemt mijn vitaliteit verder toe. Schouderklachten verminderen. Lin heeft door haar massages de functionaliteit van mijn voeten vergroot. Ik kamp al jaren met een erfelijke hallux valgus en rigidus aan de grote tenen, waardoor ik o.a. moeilijk op de hurken kan zitten. Dit is nu vele malen verbeterd! Lin creëert een aangenamene sfeer waarbij veel mensen zich thuis zullen voelen. Ik heb inmiddels een cadeaubon voor mijn partner gekocht want ook kersverse vaders hebben het zwaar ;-). Lin, tot binnenkort!  
       
  Tineke uit Weerselo (57 jaar) 2013  
  Vandaag de tweede massage van Lin gehad. Na een nogal gevoelige eerste voelt het nu al veel beter aan. Zij weet dan ook exact de pijnlijke plekken te vinden. Een zeer bekwame, lieve en gastvrije vrouw. Ook onze dochter heeft na twee behandelingen veel minder last van heftige hoofdpijnen. Een behandeling in haar salon is dan ook echt aan te raden. Vervolg staat dan ook al gepland.  
       
  Marianne uit Oldenzaal (58 jaar) 2013  
  Vandaag de tweede massage van Lin gehad. Mijn nek en schouder klachten zijn een stuk minder en ik krijg veel energie van haar overheerlijke massage. Ze weet precies mijn pijnlijke plekken te vinden.  
       
  Wietse uit Oldenzaal (33 jaar) 2013  
  Had al 7 jaar last van mijn heup, wat ik ook probeerde niks hielp. Tot aan de massage. Voetbal weer met veel plezier, tot binnenkort.  
       
  Charlotte uit Oldenzaal (21 jaar) 2013  
  Ik ben bij Lin gekomen, omdat ik al een aantal jaar hoofdpijnklachten heb. Ze weet precies waar de knopen zitten en weet die goed te masseren. De 1e massage deed wel wat pijn, maar de 2e keer was het al veel minder pijnlijk! Je merkt en voelt dus echt verbetering na een massage van Lin!  
       
  Mw. K. uit Oldenzaal (35 jaar) 2013  
  Nu een paar keer geweest bij Lin. Na de massage voel ik me altijd weer helemaal ontspannen en fit. Ze weet precies alle pijnlijke spieren te vinden. Dankjewel, ik blijf zeker terug komen.  
       
  Loeky uit Oldenzaal (62 jaar) 2013  
  Ik heb veel last van lage rugpijn met uitstraling naar mijn bil. Lin weet precies de probleempunten te vinden. Ben nu 4x geweest en het begint minder pijnlijk te worden. Tot de volgende keer.  
       
  Lies uit Enschede (57 jaar) 2013  
  Ik ben 3x geweest en voel al zoveel verbetering. Mijn nek/schouderklachten zijn al zoveel verbeterd. Een echte aanrader, heel veel dank!  
       
  Tom uit Oldenzaal (21 jaar) 2013  
  Al 3 jaar last van de rug terwijl ik nog maar 21 ben. Al veel verschillende dingen geprobeerd, alles had maar een resultaat van twee weken. Door de massages hier merk ik dat de pijn minder wordt en het is een super lekkere ontspanning.  
       
  Mw. Donatella Huls uit Oldenzaal (48 jaar) 2013  
  Door mijn werk als pedicure heb ik nek, rug en schouderklachten. Ik reed op een dag langs de praktijk van Lin en dacht ik maak een afspraak. De eerste keer masseerde ze de pijnlijke gedeelten, dat was erg gevoelig maar voelde me herboren naderhand! Ik ga nu elke week en de klachten zijn sterk verminderd. De praktijk is super en Lin is een fijne lieve vrouw. Naderhand een kopje thee en sapje, heerlijk. Een aanrader.  
       
  Dhr. M. W. uit Hengelo (48 jaar) 2013  
  Het was wederom super! Heel goed, lichaam en geest weer in balans. Top!  
       
  Herry uit Oldenzaal (58 jaar) 2013  
  Zonder het idee gehad te hebben dat er spieren verkramt waren, maakte Lin mij snel duidelijk dat er de nodige spieren behoorlijk vast zaten. Na een eerste, ietwat pijnlijk massage, voelen ze na een derde behandeling voelbaar soepeler aan en overweeg ik sterk om mij periodiek te laten masseren. Ook voor je spieren blijkt onderhoud van het grootste belang te zijn. Lin, tot de volgende afspraak.  
       
  Mevr C. Somberg uit Oldenzaal (21 jaar) 2013  
  Vaak last van mijn nek en rug. Massage helpt mij erg goed. Maar ook lekker ontspannend. Bedankt Lin!  
       
  Dhr B.V. uit Oldenzaal 2013  
  Na de massage voel ik mij als herboren. Met name de onderrug en schouders voelen als vanouds. Lin is geweldig.  
       
  Mevr N uit Oldenzaal (53 jaar) 2013  
  Nou nou, dat moest wel een keer losgekregen worden! Ik wist niet dat het zo vast zat en dat het zo pijnlijk zou worden, maar het voelt goed. Erg fijn en weer neem ik me voor om eerder terug te komen. Super!  
       
  Mevr M. Slebos uit de Lutte 2013  
  Ik had erg last van mijn nek en schouders. Heb nu geen last meer en de duizeligheid is ook helemaal weg. Voel me nu veel beter en ik blijf dit een paar keer in het jaar doen. Ik raad het iedereen aan. Lin, je bent geweldig, bedankt!!  
       
  Dhr G. Jogems uit Oldenzaal (74 jaar) 2013  
  Erg last van de nek. De massaga heeft prima geholpen, voel me een stuk beter nu.  
       
  Maudy uit Oldenzaal 2013  
  Vandaag een heerlijk ontspannende schouder/rugmasage gehad. Erg rustgevend, zeker een aanrader. Met een kopje thee en glaasje vruchtensap na.  
       
  Ellen uit Oldenzaal (45 jaar) 2013  
  Ik kwam eerst 1 keer per week langs voor een nekmassage en nu 2 keer in de week. Het is een heerlijk momentje van ontspanning en ik kan het iedereen aanraden.  
       
  Ingrid uit Oldenzaal (39 jaar) 2013  
  Al heel lang heb ik last van mijn onderrug. Verkeerde houding op mijn werk. Maar door de massage van Lin gaat het nu al stukken beter. Wat is dit lekker ontspannen zeg! De volgende stap is mijn nek/hoofd voor de migraine. En ik heb er alle vertrouwen in dat zij mij hierbij kan helpen.  
       
  Betty uit Oldenzaal (57 jaar) 2013  
  Na een voetmassage, met super resultaat, vandaag een hele lichaamsmassage gehad. Lin volgens mij kunnen je vingers toveren. Volgende afspraak alweer gemaakt!!  
       
  Dhr R uit Oldenzaal (38 jaar) 2013  
  Net weer terug van een goede massage, Lin weet goed de pijnpunten te vinden en weg te masseren. Ik had last van regelmatig kramp in de kuit en tenen en een zere rug. Na een massage voelt alles heel soepel en lekker aan en dan ook geen last meer van kramp gehad en de rug voelt goed. Alles gebeurd in een lekkere rustige sfeer. De volgende afspraak is reeds gepland. Een absolute aanrader wat mij betreft.  
       
  Patrick Loohuis uit Oldenzaal (40 jaar) 2013  
  Een heerlijke massage gehad vanmiddag bij Buakaew. Het was een heerlijke behandeling en zeker aan te bevelen aan iedereen die een druk leven heeft en een heerlijke ontspannende massage kan waarderen. Spieren heerlijk los gemasseerd. Kom zeker weer terug.  
       
  Rudi uit Oldenzaal (46 jaar) 2013  
  Nu 2 keer bij Lin geweest. Uiterst prettige sfeer en kom zeer ontspannen terug. Ze neemt echt alle tijd voor je. Ook de derde keer is alweer geplanned. Ik voel me na een behandeling stukken soepeler. Ze weet de pijnpunten goed te vinden. Dit is een blijvertje!  
       
  Richard uit Oldenzaal (35 jaar) 2013  
  Mag altijd graag naar Lin heen gaan, kom er altijd ontspannen weer weg en geniet van mijn soepele spieren en heb dan minder last van mijn nek door dat ze de knopen er uithaald. Echt een aanrader om een keer te doen. Ik was er ook altijd een beetje sceptisch over maar door aanraden van mijn vriendin en buren toch een keer gegaan. En ga nu meestal wanneer ik er tijd voor heb.  
       
  Dhr A uit Oldenzaal 2012  
  Elke paar maanden zitten mijn schouders vast en een massage van Lin brengt alles weer in orde. Naast de schouders pakt ze ook de armen en handen aan en elke keer ben ik weer verbaasd over de spieren die ze weet te vinden en los krijgt. Bedankt Lin, ik blijf zeker langskomen.  
       
  Rebecca uit Hengelo (50 jaar) 2012  
  Sinds april van dit jaar kom ik bij Lin vanwege klachten aan mijn benen. De klachten zijn de afgelopen maanden duidelijk afgenomen door de goede behandelingen van Lin. Lin is een vakvrouw op haar gebied waar menig masseur/fysio niet aan kan tippen. Lin is echt een aanrader om naar toe te gaan i.g.v. lichamelijke klachten maar ook zeker voor ontspanningsmassage. Daarnaast is Lin een hartelijke, lieve vrouw.  
       
  Moniek uit Oldenzaal (19 jaar) 2012  
  Jaren lang last gehad van nek/schouder klachten. Na een aantal behandelingen werd de pijn/hoofdpijn al een stuk minder. Ga nu regelmatig voor een behandeling en alles word beter. Ik kan deze massage echt aanbevelen voor ontspanning en of klachten.  
       
  Bernadette uit Saasveld 2012  
  Ik heb al jaren een laag energie niveau. Diverse soorten therapie deden de laatste jaren allemaal een beetje zijn werk maar kregen me uiteindelijk niet op een aanvaardbaar stabiel niveau. Toen werd mij Lin aanbevolen. Ik heb nu inmiddels 8 behandelingen gehad en mijn energie niveau gaat gestaag omhoog. Door haar behandelingen ben ik in staat om mijn opgebouwde afvalstoffen kwijt te raken. Verder weet ze alle knoopjes in mijn spieren te vinden en op te lossen (ik wist niet dat ik er zoveel had). Haar behandelingen zijn een weldaad voor lichaam en geest. Ik blijf om die reden nog wel even bij deze lieve, zorgzame Lin terugkomen.
Kortom: hebt u fysieke klachten of wilt u gewoon fijn gemasseerd worden dan is Lin een echte aanrader.
 
       
  Harry uit Oldenzaal (51 jaar) 2012  
  Ik kreeg een massagebon als vaderdagkado en was meteen verkocht. Ik heb al jaren last van mijn rug en schouders. In een uur tijd heeft Lin op vakkundige wijze alles los en soepel gemasseerd. Een zeer verrassende en aangename ervaring. Ik ga zeker vaker. Verder is de massage zeer rustgevend en is Lin een zeer gezellige en uitstekende gastvrouw.  
       
  Margot uit Hengelo (47 jaar) 2012  
  Mijn dochter en ik, beide met nek-schouderklachten, hebben 3 keer een massage gehad. Lin voelt precies waar de vastzittende spieren zitten en deze worden dan flink en vakkundig gekneed. Je voelt direct verlichting en het is lekker ontspannend. We verheugen ons alweer op de volgende keer. Lin is een vakvrouw!  
       
  Niels uit Oldenzaal (29 jaar) 2012  
  Veel last van stress gehad waardoor ik mijn rug en nek vast had zitten. Ga nu 1x paar maand en voel me als herboren. Echt een aanrader.  
       
  Renate uit Amsterdam (29 jaar) 2012  
  Al een tijdje rugklachten en na enkele behandelingen zijn de klachten veel minder. Daarnaast zijn de massages erg fijn en ontspannend! Een plezier om te krijgen!  
       
  Ceciel uit Oldenzaal (55 jaar) 2012  
  Na een fietsvakantie veel hoofdpijn en nekklachten. Ben bij Buakaew geweest en de klachten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Heerlijk. Ook altijd veel gezelligheid met thee en een drankje. Heel erg leuk. Dank je wel.  
       
  Freddy uit Oldenzaal 2012  
  Vakkundig en uitstekende massage, aan te bevelen voor iedereen. Gastvrij en aardig, na afloop van de massage ontspannend thee drinken.  
       
  Ester uit Oldenzaal 2012  
  8 Weken lang met een dikke elleboog gelopen en klachten over rugpijn. De assistenten van de dokter geven aan Ibroprofen in nemen en dan gaan de klachten wel weg. 's middags 13.00 bel ik haar op en kan om 15.00 komen. Ze heeft mij gemasseerd en de spieren allemaal los gemaakt en kon het na een half uur al merken hoe goed het met mij gaat. Bedankt  
       
  Jan uit Oldenzaal (52 jaar) 2012  
  Zeer tevreden, deze mevrouw weet precies welke spieren vast zitten en na 1 behandeling voelde ik al verbetering. Deze massage is zeker haar geld waard.  
       
  Brenda uit Oldenzaal (38 jaar) 2012  
  Voor de tweede keer geweest voor een nek schouder rug massage. Ik heb elke keer de spieren goed vast zitten en hier heb ik veel baat bij. Ik ga zeker weer. Echt een aanrader dus.  
       
  Linda uit Deventer (32 jaar) 2012  
  Echt een aanrader om af en toe langs Buakaew te gaan!! Vorig jaar had ik heel veel last van mijn heup/rug, Lin voelt precies aan waar de spieren `verkeerd` zitten en behandeld daardoor precies de juiste plekken. Dit werkt zeer effectief waardoor er meteen verlichting is en je weer losser kan bewegen. Beter zou zijn om af en toe preventief langs te gaan. Gisteren heb ik dit gedaan, echt even lekker ontspannen. Dankje Lin!! En ik hoop snel weer langs te kunnen komen!!  
       
  Mevr CC uit Ootmarsum (35 jaar) 2012  
  Net voor de tweede keer bij Lin en het verbaast me hoeveel verbetering er al is opgetreden. Ze weet precies de `zwakke` plekken te vinden en pakt deze dan grondig aan... Ik ga dit zeker regelmatig herhalen!!  
       
  Johnny uit Denekamp (40 jaar) 2012  
  Ik vind het altijd heerlijk om naar Lin te gaan omdat ze gouden handjes heeft en hiermee goed overweg kan. Ik voel me als herboren na de massage en ze is een leuke vrouw. Ook voor mijn whiplash doet het goed.  
       
  Hanneke uit Oldenzaal (60 jaar) 2012  
  Al jaren had ik last van een pijnlijke schouder en nek. Na de eerste behandeling was de pijn in mijn schouder verdwenen en ook mijn nekklachten worden met elke behandeling minder. Dank je wel Lin!  
       
  Lorita Reinders uit Oldenzaal (52 jaar) 2012  
  Het is er aangenaam vertoeven en je komt er als herboren uit. De eerste behandeling wordt je geconfronteerd met alles wat vastzit dus effe tanden bijten voor een geweldig resultaat. Ik ben al een aantal keren teruggeweest en maak natuurlijk reclame voor haar. In deze tijd van hectiek is het een geweldige ontspannen omgeving om bij te komen.  
       
  Elise uit Neuenhaus (44 jaar) 2012  
  Na vele jaren rugklachten, therapie en nog eens therapie kom ik via deze site bij Lin (Buakaew Wellness) terecht. Na één behandeling waren de klachten al veel minder. Na de tweede behandeling waren mijn klachten bijna helemaal weg.
Ze weet de juiste spieren te behandelen, daar waar het echt nodig is. Ook is het een heerlijke ontspannings massage. Je voelt je weer herboren na een behandeling. Deze gehele massage (van top tot teen) doe ik nu nadat mijn rugklachten verdwenen zijn.
Echt een aanrader, ook bij nek en rug klachten, spierpijn ed. Ook leuk om als cadeaubon weg te geven.
Lin bedankt. Ik vind het geweldig dat ik je heb gevonden.
 
       
  Jacqueline Vlutters uit Oldenzaal (43 jaar) 2012  
  Ik kreeg een cadeaubon voor Buakaew Wellness en ik wist niet zo goed wat ik van een Thaise massage kon verwachten en had er zo mijn idee over. Het tegenovergestelde is waar. Ik kampte met pijn in mijn schouder (oorzaak overbelasting en een kalkbolletje) en lage rugpijn.
Lin weet precies de spieren te pakken te krijgen maar verwacht geen zachte handjes! Op haar kundige massage zouden veel fysiotherapeuten jaloers kunnen zijn. Het effect bij de massage door Lin is dan ook echt vele malen beter dan bij de fysio. Een aanrader dus!
 
       
  Jeanet uit Oldenzaal (48 jaar) 2012  
  Na een operatie aan een meningeoom op mijn hersenstam (goedaardige hersentumor) bleef ik kampen met o.a. een slechte doorbloeding in o.a. mijn been/voet. Sindsdien een koude voet. Na behandeling van Lin ......een warme voet, op die dag van behandeling. Heerlijk....en ook nog eens ontspannend ook. LIN, in een woord geweldig. BEDANKT, Lin.  
       
  Monique uit Oldenzaal (49 jaar) 2012  
  Een cadeautje voor moederdag bleek een gouden zet. De pijn in mijn benen ontstaan door neurologische haperingen waarvan de oorzaak niet achterhaald kan worden, wordt minder en het lopen gaat beter. Lin is een vakvrouw met oog voor de mens!  
       
  Harry Boomkamp uit Denekamp (63 jaar) 2012  
  Na vele jaren rugklachten ben ik na 1 behandeling van de pijn verlost! Ik voel me wel 20 jaar jonger. Hiervoor hartelijk dank!  
       
  Elke uit Oldenzaal (29 jaar) 2012  
  Al twee keer een fantastische massage gehad! Een echte aanrader voor iedereen :-) Ik kom zeker vaker!  
       
  Hans uit Weerselo (59 jaar) 2012  
  Fijne massage. Een regelmatige behandeling is een must! Voor herhaling vatbaar. Lin is een aardige, vriendelijke en goede masseuse.  
       
  Ate Mulder uit Oldenzaal (72 jaar) 2012  
  Lin geeft U een behandeling echt klasse hoor, ik was na 2 keer behandelen vrij van pijn enz van schouder en rug klachten. Ze masseert je van top tot teen en echt een uur met eventueel koffie of thee. Ja alles is heel gewoon en eenvoudig, het is een aanbeveling waard. Lin nog mijn dank  
       
  Mieny Kamphuis uit Oldenzaal (76 jaar) 2012  
  Jouw warme onthaal,
behulpzaamheid, aandacht en tijd.
Je handen, zo vaardig
en heilzame kruiden
voelen weldadig.

Heerlijk ontspannen
kom ik weer bij jou vandaan
en kan ik er weer tegenaan.
 
       
  Marcel uit Hengelo (52 jaar) 2012  
  Na maandenlang rugpijn met uitstraling naar mijn rechterbeen te hebben gehad ben ik 3 keer behandeld door Lin, na haar behandelingen voelt mijn lichaan een stuk beter. Ze wist mijn zwakke plekken precies te vinden en op de juiste te behandelen. De behandelingen bij Lin ervaar ik als prettig, professioneel en helend. Ik kijk uit naar de volgende behandeling!!  
       
  Mevr E. Linderhof uit Oldenzaal (29 jaar) 2012  
  2 Keer geweest nu echt super dikke aanrader!! Lin is een lief mens en een gezellige dame .. ik kom zeker vaker.  
       
  Mevr N uit Oldenzaal (28 jaar) 2012  
  Hele goede massage in een mooie salon. Lin is een erg aardige en goede masseuse. Je lichaam voelt weer helemaal ontspannen en relaxed! Echt een aanrader!  
       
  Roelie uit Rossum (55 jaar) 2012  
  Prima massage, had veel last van nek en schouders, maar na 2 behandelingen al een stuk minder. Lin is een aardige vrouw en erg belangstellend hoe het gaat. Ik heb mijn volgende afsprak al weer gemaakt. Super!!!  
       
  M. ter Haar uit Oldenzaal (58 jaar) 2012  
  Ik ben van mijn leven nog nooit zo goed en fijn gemasseerd. Elke week kijk ik uit naar de volgende behandeling. Het helpt voor lichaam en geest.  
       
  Marc uit Vriezenveen (33 jaar) 2012  
  Al langere tijd last van mijn nek en schouders, spieren zaten helemaal vast. Hiermee al een paar maal bij de fysio geweest, vervolgens 2x afspraak gehad bij Lin, gaat nu weer super, alles weer goed los gemasseerd. Lin is een aardige en vrouw en altijd belangstellend. Ga zeker nogmaals naar haar toe, zeer ontspannend.  
       
  Yvonne uit Oldenzaal (56 jaar) 2012  
  Heerlijk ontspannend ze weet precies waar de zere plekken zitten. Fijn is ook de rustige omgeving waar je echt tot ontspanning komt, je voelt rust, lekker bijkomen na de massage met een kopje thee of koffie. Een aanrader in deze tijd van druk druk druk.  
       
  Chantal uit Oldenzaal (33 jaar) 2012  
  Ik heb erg veel last van mijn rug en nek en sinds ik bij Lin ben gaat het steeds beter. Ik ben erg tevreden, ze is erg netjes aardig en wil je graag helpen om je goed in je vel te laten zitten.  
       
  R uit Enschede (24 jaar) 2012  
  Al jaren heb ik last van mijn schouders. Ook was ik hiervoor meedere malen in behandeling geweest bij verschillende specialisten. Helaas hebben die behandelingen mij echter niet veel geholpen. De massages die mevr Lin mij gaf hebben mij erg goed geholpen. De klachten zijn minder geworden en ik voel me kiplekker!! Heerlijke en ontspannende massages, absoluut een aanrader!!  
       
  Dhr N uit Hengelo (27 jaar) 2012  
  De sfeer in de salon is open en relaxed. Ook ruikt het er heerlijk. Je merkt direct dat Lin veel ervaring heeft waardoor ze mijn knelpunten erg snel had gevonden. Daarnaast heeft ze krachtige handen waarmee iedere spier gauw weer soepel gemaakt wordt. Ik ga zeker nog een keertje!  
       
  Mevr Paulien uit Oldenzaal (52 jaar) 2012  
  Deze dame heeft gouden handen, heerlijk omspannend en het werkt. Vastzittende spieren worden weer soepel, uw hele lichaam voelt zich herboren. Dit was mijn tweede ervaring, heb reeds nieuwe afspraak gemaakt.  
       
  Dhr D uit Oldenzaal (56 jaar) 2012  
  Mijn vriendin heeft mij er naar toe gestuurd, ik heb er geen spijt van, ga nu steeds vaker. Lekker ontspannen, en minder last van mijn nek.!  
       
  Dhr Christiaan uit Oldenzaal (35 jaar) 2012  
  Vandaag voor de 2e keer bij deze prima Salon geweest: je wordt hartelijk ontvangen met een kopje koffie/thee. Als eerste wordt je in een stoel gezet en worden je voeten lekker gewassen. Dan lekker tot rust te komen om dan te gaan genieten van een uurtje thaise massage! Echt een aanrader om voor een uurtje te kiezen, lekker ontspannen en relaxen. Ik kan dit iedereen aanraden om eens te proberen! Ik kom zeker terug!!!  
       
  Mevr Danielle Tuunter uit Hoogvliet Rotterdam (35 jaar) 2012  
  Vandaag voor de 2e keer geweest. Goede masseuse, neemt de tijd en gaat goed in op de spieren. Toch ook ontspannen. Via vrienden hier terecht gekomen en het is de lange rit dubbel en dwars waard.  
       
  Dhr M. Roelofs uit Denekamp (38 jaar) 2012  
  Goede massage, ik ga maandelijks hier naar toe en mijn lichaam is weer helemaal in orde. De volgende dag ben ik weer herboren.  
       
  Mevr Marion Kockmann uit Oldenzaal (58 jaar) 2012  
  Bevalt mij goed voorlopig, is het misschien goed om dit maandelijks te doen?  
       
  Dhr B uit Oldenzaal (30 jaar) 2012  
  Goede massage. Vriendelijke mevrouw. Had veel last van mijn rug is na de eerste keer al minder geworden.  
       
  Mevr H. Meijer uit Oldenzaal (62 jaar) 2012  
  Ik blijf wel komen, na één keer mijn rug- en armspieren los gemaakt.  
       
  Mevr Annemarie uit Oldenzaal (47 jaar) 2012  
  Een geweldige massage waar je van opknapt! Een aanrader voor iedereen.  
       
  Dhr Rene uit Oldenzaal (51 jaar) 2012  
  Geweldige massage. Klachten waren in een keer verdwenen!  
       
  Mevr Kuipers uit Oldenzaal (24 jaar) 2012  
  Als administratief medewerker zit ik hele dagen achter mijn bureau. Door een verkeerde werkhouding zaten mijn schouder en nek helemaal vast. Naar 3 keer bij Lin te zijn geweest is de pijn zo goed als weg. Nu is het een kwestie van maandelijks bijhouden. Echt een aanrader, ook de massage met kruiden!! Lin ga zo door :)  
       
  Mevr C. Mulder uit Oldenzaal (45 jaar) 2012  
  Ik heb een cadeaubon gekregen voor een Thaise massage, wat een ervaring, echt een aanrader. Mijn schouders en rug hebben er baat bij. Ga zeker vaker naar Lin. Super!!!! Bedankt.  
       
  Mevr Di uit Oldenzaal (47 jaar) 2012  
  Goede massage, had veel last van mijn schouder is nu helemaal weg. Lin is heel aardig en is altijd belangstellend hoe het gaat.